Een gratis JK solar upgrade bij uw nieuwe rolluik en/of screen!

Profiteer van Karssen’s nieuwste actie: bij aanschaf van nieuwe screens en rolluiken ontvang je een gratis JK solar upgrade. Deze upgrade maakt gebruik van zonne-energie, waardoor je energierekening daalt en je minder afhankelijk bent van het elektriciteitsnet. Een ideale keuze in een tijd waarin duurzaamheid en kostenbesparing belangrijker zijn dan ooit.

Wat is het JK solar systeem?

Een solar systeem voor rolluiken en screens maakt gebruik van zonne-energie om ze aan te drijven, waardoor elektriciteit van het net overbodig wordt. Het is milieuvriendelijk, kostenbesparend en biedt onafhankelijkheid van het elektriciteitsnet. De installatie is eenvoudig en vereist geen bedrading.

Rolluiken en screens op maat

Rolluiken en screens van Jan Karssen worden altijd volledig op maat gemaakt. Dit betekent dat we de rolluiken en screens tot op de millimeter nauwkeurig maken. Met maatwerk maak je namelijk optimaal gebruik van de functionele eigenschappen van zonwering en kom je tot oplossingen die naast functioneel ook een lust voor het oog zijn! Benieuwd naar een aantal van onze geplaatste producten? Ga dan naar de projecten pagina.

Kantelbaar rolluik

Jan Karssen B.V. is een van de weinige dealers die Bubendorff rolluiken met kantelbare lamellen mogen verkopen. Bubendorff staat bekend om uitzonderlijke kwaliteit, veelzijdigheid en pasvorm.

Het rolluik zekert zichzelf wanneer het rolluik volledig naar beneden staat. Wanneer u de lamellen kantelt om wat licht de ruimte binnen te laten blijft het rolluik op slot waardoor de beveiliging van uw pand op orde blijft.