Alle brandschermen zijn voorzien van een Efectis rapport volgens de huidige NEN-EN 1634-1 en NEN 6069 normeringen.

Brandscherm kopen in Harderwijk?

Het slijtvaste doek is opgebouwd uit speciaal gecoat versterkt glasweefsel, dubbel gestikt in horizontale baleinen. Ter plaatse van de baleinen is opschuimend materiaal aangebracht dat bij verhitting zorgt dat er een luchtspouw ontstaat om het stralingsniveau laag te houden.

De zelfdragende constructie bestaat uit stalen sendzimir verzinkte zijstijlen. Door het relatief lage gewicht en de kleinere constructie zijn er grote afmetingen mogelijk. Daarnaast is het dankzij de kleinere constructie mogelijk het scherm nagenoeg onzichtbaar weg te werken of in combinatie met een overheaddeur te plaatsen. Het scherm kan als “stand alone” ingezet worden met temperatuur/rookmelders direct aangesloten op de besturing van het scherm of aangestuurd worden vanuit een centrale BMI.

Brandwerend rolluik kopen in Harderwijk?

Ons brandwerende rolluik bestaat uit een verticaal bewegend systeem tot een maximale brandwerendheid van 90 minuten. De afzonderlijke lamellen, afmeting 115×22 mm, worden opgerold op een boven de dagmaat geplaatst systeem.

Het rolluik heeft weinig componenten en is dus zeer geschikt om toegepast te worden in o.a. stoffige en schadegevoelige ruimten. De roldeur kan prima worden opgehangen in hallen waarbij slechts een beperkte ruimte beschikbaar is boven de dagmaat. De geleidingsprofielen beslaan eveneens een geringe inbouwruimte. Het rolluik wordt standaard aangeboden volgens de beproefde uitvoering, dat wil zeggen: zonder afschermkap rondom de afrolmechanisme en uitgerust met een passende elektrische aandrijving.

Het systeem wordt bediend met een drukknopschakelaar; op-neer. Optioneel zijn er diverse besturingsmogelijkheden mogelijk, waaronder sluitend volgens het Fail safe principe.

Brandwerende schuifdeur kopen in Harderwijk.

Onze modulaire opgebouwde brandwerende schuifdeur is volledig gecertificeerd en getest volgens de EN-standaarden. Het 92 mm dikke deurblad bestaat uit een massieve brandwerende kern, aan weerszijden voorzien van een vlakke sendzimir verzinkt beplating. De wandafdichting geschiedt d.m.v. labyrintprofielen en opschuimende strippen. Gewicht deurblad: 50 kg/m². Een buffer behoort tot de basis uitvoering van de schuifdeur. De deur wordt standaard geleverd in RAL 7035. Tegen een geringe meerprijs kan deze ook worden uitgevoerd in verschillende RAL kleuren. De schuifdeur kan worden voorzien van een loopdeur en kan als 2-delig worden uitgevoerd tot 18.000 mm breed. Doordat deze schuifdeur een geringe bovenruimte van 240 mm nodig heeft, is deze uitermate geschikt voor toepassing in parkeergarages.

Brandwerende loopdeuren

De uitvoering van de brandwerende loopdeur is afhankelijk van het type, EI 30, 60 of 120 minuten brandwerend.

Mocht u vragen hebben zijn wij bereikbaar op maandag tot en met vrijdag van 08:00-17:00 op (0341) 42 47 40.

Brandwerende overheaddeur

De brandwerende overheaddeur Elysium heeft een brandwerendheid van EI1 90 minuten. Met brandwerendheid voor dagelijks gebruik
De brandwerende overheaddeur Elysium EI1 90 is uitermate geschikt voor het afsluiten van grote hallen en bedrijfsgebouwen, brand- en explosiegevaarlijke omgevingen en opslag voor gevaarlijke stoffen (zoals PGS15 ruimtes). Aangesloten op een brandmeldsysteem sluit de overheaddeur automatisch na brandmelding. De speciale vlamkering voorkomt vlamdoorslag. De overheaddeur is te bedienen voor dagelijks gebruik. Standaard leverbaar in sendzimir verzinkt staal. Optioneel in elke RAL kleur verkrijgbaar.