Nieuw in ons assortiment!

Kantelbare solar rolluiken

iD Solar is zò makkelijk te plaatsen: geen aansluiting op het stroomnet, geen kap-of breekwerken, geen bedrading naar binnen, geen bedrading doorheen de woning of tegen de muren, geen kabelgootjes… Bevestig het rolluik met 4 schroeven, druk op de bedieningstoets en … het werkt. En bij stroompanne (brand) blijft iD Solar gewoon werken. Een gratis noodbediening!

Bepaal zelf lichtinval en ventilatie

De optionele kantelbare lamellen verhogen wooncomfort en verminderen energieverbruik. Je hebt de keuze hoeveel lamellen je geopend wil hebben. Zo heb je het klimaat binnen zelf in de hand.

Zelf wanneer iD+ Solar OR in gekantelde positie staat, is uw huis beveiligd. De onderlat is voortdurend vergrendeld en verhindert het optillen van het pantser.

Let op! Een rolluik met kantelbare lamellen kan niet 100% verduisteren. Er kunnen kleine lichtspleetjes ontstaan  tussen de lamellen. Dit is normaal en verhindert de functie van het rolluik met kantelbare lamellen totaal niet.

Draadloos en kantelbaar rolluik op zonne-energie

Jan Karssen B.V. is een van de weinige dealers die Bubendorff rolluiken met kantelbare lamellen mogen verkopen. Bubendorff staat bekend om uitzonderlijke kwaliteit, veelzijdigheid en pasvorm.

Het rolluik zekert zichzelf wanneer het rolluik volledig naar beneden staat. Wanneer u de lamellen kantelt om wat licht de ruimte binnen te laten blijft het rolluik op slot waardoor de beveiliging van uw pand op orde blijft.