Top product van top kwaliteit, gemaakt in Nederland

Bij Jan Karssen uit Harderwijk kunt u horren op maat laten maken. Door een volledig assortiment horren en jarenlange ervaring kunnen wij een scherpe prijs- kwaliteitverhouding bieden. Wij ontwikkelen en fabriceren horren in een Nederlandse fabriek, daardoor bent u gegarandeerd van topkwaliteit én een snelle levering. Kies uit onze plissé, rollende of vaste hordeuren of raamhorren.

De Plisséfit heeft de goede eigenschappen van de Japanse plisséhordeur gecombineerd met de wensen en eisen van de westerse markt. Het resultaat is een fraai en strak vormgegeven plisséhordeur. De Plisséfit is zonder extra hulpprofielen direct in- en op-de-dag te plaatsen; het strakke design zorgt voor een onopvallende aansluiting op het kozijn. De lage ondergeleider van 3 mm zorgt voor een onbelemmerde doorgang. Standaard leverbaar in 5 RAL kleuren.

De rolhor Super+ is een elegante rolhor met RVS stift gaasopsluiting. Standaard wordt deze geleverd met worm gear ofwel speedreducer. Deze speedreducer functioneert gyroscopisch en zorgt ervoor dat de rolhor Super+ langzaam naar boven oprolt. Ideaal voor zowel ramen waar veel windbelasting is als grotere of schuingeplaatste (dak)ramen.

De Super+ is eenvoudig te monteren en te bedienen en is uitgevoerd met een schuifvergrendeling. De rolhor kan in het kozijn of op het kozijn geplaatst worden. In-de-dag montage gebeurt met speciale in-de-dag geleiders. Aan de bedieningslijst zit een borstel om zelfs de kleinste kieren af te sluiten.

De aluminium cassette is volledig gesloten, het glasvezel gaas zit middels een speciaal doek gesealed om een RVS staf. Hierdoor blijft het gaas altijd in de geleiders en hebben insecten geen mogelijkheden om binnen te komen.

Inklemhorren zijn bij uitstek geschikt voor uw draai-kiepraam. Bij ons kunt u uw horren op maat laten maken en plaatsen. Onze horren zijn eenvoudig in de raamopening te klemmen, dit maakt zowel schroeven als boren overbodig. Het raam kan met de aanwezige hor moeiteloos geopend en gesloten worden.

De inklemhor is geschikt voor draaikiep kozijnen in hout, kunststof en aluminium. Dankzij het slimme trekflapje is de hor in een handomdraai uit te nemen. De vele kleuren waarin deze hor standaard leverbaar is zorgt ervoor dat er altijd een passende hor voor uw raam beschikbaar is.