Luxe line – openslaande deuren

Luxe line – openslaande deuren 2018-05-07T10:28:30+00:00

Het assortiment garagedeuren is met de introductie van de Luxe-Line Twin en Single enorm uitgebreid: De Luxe-Line Twin is DE perfecte openslaande garagedeur.
De Luxe-Line-Single is een zijdeur die perfect combineert met bijv. uw garagedeur Uiteraard worden beide types Luxe-Line deuren op maat en volgens uw persoonlijke wensen gefabriceerd. De drie belangrijkste aspecten van de Luxe-Line Twin en Single zijn: DESIGN, ISOLATIE en GEBRUIKSGEMAK.

DESIGN
De Luxe-Line Twin heeft de uitstraling van een traditionele houten openslaande deur zonder de nadelen. Vormgeving, kleur en materiaalkeuze zijn bepalend voor de uitstraling van uw huis. Het design van de Luxe-Line Single en Twin kan volledig worden aangepast aan uw wensen. De moge- lijkheden in kleur en materiaal zijn vrijwel onbeperkt. Iedere Luxe-Line deur wordt bovendien speciaal voor u op maat vervaardigd van duurzame materialen, zoals alumi- nium en hoogwaardig verzinkt staal. Uw Luxe-Line deur is daardoor nagenoeg onderhoudsvrij.

ISOLATIE
Een goede afsluiting en isolatie van uw garagedeur helpen onnodig warmteverlies, tocht en condens te voorkomen. Daarom zijn de 53 mm dikke hoogwaardige aluminium profielen doormiddel van een kunststof strip thermisch onderbroken waardoor condens geen kans krijgt. De 40 mm dikke staal sandwichpanelen bieden een optimale isolatie die de kou buiten houdt. De rubberen afdichtingsprofielen sluiten de naden perfect af en maken uw Luxe-Line nagenoeg tochtdicht.

GEBRUIKSGEMAK
Aan u de keus aan welke zijde u het loopdeurdeel wilt hebben. U kunt de Luxe-Line Twin naar wens ook met asymmetrische deurdelen bestellen voor een nog grotere doorgang. Het loopdeurdeel is standaard uitgerust met een krukset en cylinderslot, het vaste deel is uitgerust met twee schuifsloten. Als het nodig is kunt u natuurlijk beide deurde- len openen. Door de lage aluminium dorpel (6 mm) kunt u probleemloos met uw fiets of motor naar binnen en buiten. Voor uw veiligheid kan de Luxe-Line Twin uitgevoerd worden met een driepuntsvergrendeling.