Overheaddeuren

Overheaddeuren 2018-11-14T11:49:16+01:00

Overheaddeuren
Onze overheaddeuren voldoen aan de strengste Europese richtlijnen op het gebied van veiligheid en duurzaamheid. Ze worden al meer dan 10 jaar door heel Europa geplaatst en gewaardeerd, van IJsland en Zweden tot bijvoorbeeld Zwitserland en Spanje. De overheaddeuren zorgen in uiteenlopende toepassingen en onder wisselende weersomstandigheden (temperatuur, wind en water) voor een betrouwbare en toegankelijke gevelafsluiting. Wij bieden u een uitgebreid assortiment kwalitatieve overhead deuren en innovatieve specials.

Van staal en aluminium, met of zonder vensters, in bijna iedere gewenste maat en kleur. Dankzij de vele combinatiemogelijkheden kunnen de deuren eenvoudig worden geïntegreerd in zowel industriële als commerciële gebouwen. Ze zijn gemakkelijk te bedienen, functioneel en vergroten de uitstraling van uw pand.

De brochure geeft een gedetailleerd overzicht van onze modellen, materialen, productvarianten en specials. Op basis hiervan kunt u samen met Jan Karssen B.V. uw specificaties bepalen. Ook voor uw gevel bieden wij een kwaliteitsoplossing voor een passende prijs.

Bij het vinden van de juiste overheaddeur zijn veiligheid, duurzaamheid, maatwerk en uitstraling voor u van groot belang. U zoekt een betrouwbaar product dat zonder problemen onder alle omstandigheden functioneert. Een product dat zich heeft bewezen en op basis van uw specifieke wensen wordt gefabriceerd en tijdig wordt geleverd. Mocht u vragen hebben zijn wij bereikbaar op maandag tot en met vrijdag van 08:00-17:00 op (0341) 42 47 40.

Download hier onze brochure

Vanwege het Corona-virus hebben wij extra maatregelen genomen, graag willen wij u vragen 1,5 meter afstand te houden en extra goed op uw hygiëne te letten.