Plisségordijnen2023-10-28T17:20:37+02:00

Plisségordijnen op maat.

Plisségordijnen zijn gordijnen die zichzelf opvouwen bij het openen. Plisségordijnen geven je interieur direct een sfeervolle uitstraling en zijn uitermate geschikt voor in de woonkamer.

De plissés kunnen aan de bovenkant naar beneden worden geschoven, waardoor jij gemakkelijk de mate van inkijk bepaalt. Daarnaast zijn plissés heel populair omdat ze bijna in elke situatie toepasbaar zijn. Kies een kleur die past bij jouw smaak en jouw interieur.

Hoe maak je plisségordijnen schoon?2022-03-24T16:46:58+01:00

1.  Stof verwijder je gemakkelijk met een plumeau of (hand)stofzuiger van het plisségordijn. Gebruik de (hand)stofzuiger op een zachte stand.
2. Zijn er vlekken ontstaan in de plisséstof? Verwijder deze voorzichtig met een zachte spons of doek in combinatie met lauw water.

Let op: sommige stoffen zijn uitgevoerd met een extra beschermingslaag. Deze doeken mogen niet nat gemaakt worden.

Wat is het verschil tussen plisségordijnen met plisséstof en honingraat plisséstof?2022-03-24T16:45:35+01:00

Normale plisségordijnen bestaan uit één laag geplisseerde stof. Plisséstoffen met een honingraat bevatten twee lagen geplisseerde stof die samen cellen met de vorm van een honingraat vormen. Deze tussenruimtes houden lucht vast en zorgen er dus voor dat honingraatplissés beter verduisteren en een hogere isolatiewaarde hebben.

Wat zijn de maximale afmetingen van plisségordijnen?2022-03-24T16:43:20+01:00

De maximale afmetingen van onze plisségordijnen zijn als volgt:

-Plisségordijnen maximaal 300cm breed met een maximale hoogte van 260cm, dit geldt ook voor de honingraatvariant.

Plisségordijnen kunnen echter ook vrijwel naadloos naast elkaar worden gehangen waardoor u grotere afstanden kunt overbruggen.

Hoe maak ik een rolgordijn schoon?2022-03-22T17:45:45+01:00

1. Stof op je rolgordijnen verwijder je gemakkelijk met een plumeau of statische doek.

2. Heb je vlekken op de stof van je rolgordijn? Gebruik dan een spons of doek in combinatie met lauw water. Wees voorzichtig met boen of wrijven, de stof is namelijk erg kwetsbaar.

Let op: sommige stoffen zijn uitgevoerd met een extra beschermingslaag. Deze doeken mogen niet nat gemaakt worden.

Plissés op maat helpen tegen de ochtendzon.

Zonlicht kan in de ochtend erg fel de woning binnen schijnen. Dit is erg vervelend wanneer jij vanuit je keuken alvast wat mails wilt beantwoorden of het ochtendjournaal wilt kijken.

Plisségordijnen zijn gemakkelijk in hoogte verstelbaar en zorgen zo dat de zonnestralen van de ochtendzon worden gefilterd.

Wat zijn alternatieven voor plisségordijnen?

Vouwgordijnen

Rolgordijnen

Ga naar de bovenkant