Rolluiken2023-07-04T11:06:06+02:00

“Uitgerust in een donkere en koele slaapkamer.”

Rolluiken zijn een duurzame keuze. Ze verhogen uw veiligheid, dragen bij aan een lagere energierekening, dempen omgevingsgeluid en werken inbraakwerend. Rolluiken hebben zich bewezen als zonwerend, isolerend voor zowel geluid als warmte/koude en zijn inbraakwerend. Jan Karssen B.V. onderscheidt zich in door het gebruik van sterkere profielen en de mogelijkheid rolluiken draadloos te plaatsen d.m.v. zonne-energie en io-bediening.

Warmtewerend & isolerend

Bespaar op uw energiekosten dankzij een rolluik. Hoe? Rolluiken houden in de winter kou buiten en de warmte in uw woning vast, in de zomer is het precies andersom. Rolluiken zijn een duurzame oplossing voor uw stijgende energierekening.

Veiligheid & privacy

Wilt u het ongewenste bezoekers lastiger maken om uw woning binnen te dringen? Jan Karssen B.V. heeft de oplossing: een rolluik verkleint de kans op een inbraak aanzienlijk. Meer privacy? Ook dan is een rolluik uitermate geschikt.

Heerlijk slapen in een donkere kamer

Verduister uw (slaap)kamer met een rolluik zodat u en uw kinderen in een koele kamer liggen en geen last hebben van lichtinval. Een goed rolluik draagt bij aan een goede nachtrust waardoor u fitter aan uw dag begint.

rolluiken-op-maat-harderwijk-ermelo-hierden-biddinghuizen

Rolluiken op maat

Rolluiken van Jan Karssen B.V. worden altijd volledig op maat gemaakt. Dit betekent dat we de rolluiken tot op de millimeter nauwkeurig maken. Met maatwerk maak je namelijk optimaal gebruik van de functionele eigenschappen van zonwering en kom je tot oplossingen die naast functioneel ook een lust voor het oog zijn!

Rolluiken op zonne-energie

Solarmotoren zorgen ervoor dat je rolluiken kunt aansturen met behulp van zonne-energie. Door middel van een zonnepaneel op de omkasting van het rolluik wordt de batterij telkens weer gevoed met nieuwe energie. Rolluiken op zonne-energie hoeven niet in verbinding te staan met een stroompunt en zorgen voor een besparing op energiekosten.

rolluiken-solar-zonne-energie-kopen-harderwijk-ermelo-biddinghuizen-hulshorst-zeewolde
Hoe werkt een rolluik op zonne-energie?2022-03-09T21:36:36+01:00

Rolluiken op zonne-energie zijn uitgerust met een accu en een zonnepaneel. Omdat de accu van het rolluik wordt opgeladen door de zon is er geen verbinding met het stroomnetwerk nodig en kunnen wij dit type draadloos monteren. Hak- en breekwerk in muren of kozijnen is niet langer nodig.

Hoe bedien je een rolluik?2022-03-09T21:34:54+01:00

Rolluiken worden aangestuurd door een buismotor en kunnen bediend worden door middel van een afstandsbediening of smartphone. Daarnaast is het mogelijk om rolluiken te laten openen en sluiten op voorgeprogrammeerde tijdstippen door middel van de Somfy Tahoma Switch!

Wat kost een rolluik?2022-03-09T21:33:07+01:00

De gemiddelde prijs voor een rolluik in een standaard kleur met elektrische bediening ligt tussen de 600 en 800 euro (excl. kosten voor inmeten en montage).

Wat is de maximale afmeting van een rolluik?2022-03-09T21:29:33+01:00

De maximale afmetingen van een rolluik uit één deel zijn:

Maximale breedte: 300 cm
Maximale uitval: 400 cm

Wat zijn de voordelen van een rolluik?2022-03-09T21:28:29+01:00

Rolluiken zijn multifunctionele producten en hebben daarom ook verschillende voordelen. Naast verbeterde isolatie van je woning kunnen rolluiken voor een volledige verduistering van ruimtes zorgen en dempen ze het geluid van buitenaf. Tot slot dragen goede rolluiken bij aan de beveiliging van een pand.

Kantelbaar rolluik

Jan Karssen B.V. is een van de weinige dealers die Bubendorff rolluiken met kantelbare lamellen mogen verkopen. Bubendorff staat bekend om uitzonderlijke kwaliteit, veelzijdigheid en pasvorm.

Het rolluik zekert zichzelf wanneer het rolluik volledig naar beneden staat. Wanneer u de lamellen kantelt om wat licht de ruimte binnen te laten blijft het rolluik op slot waardoor de beveiliging van uw pand op orde blijft.

Ga naar de bovenkant