Terrasoverkappingen

Terrasoverkappingen 2018-11-14T11:44:37+01:00

Wat is een schuifbare terrasoverkapping?
Het hele jaar door het buitenleven proeven kan met een aluminium terrasoverkapping met doek van Jan Karssen B.V. Het geavanceerde systeem gecombineerd met elegant Italiaans design zorgt voor een royale uitbreiding van uw woonruimte. Ongeacht de weersomstandigheden kunt u buiten genieten van uw tuin!

Gedetailleerd maatwerk
Al onze overkappingen worden op maat gemaakt. Een terrasoverkapping kan een flinke oppervlakte overdekken; tot wel 12 meter diepte en 16 meter breedte. Zijn er meer wensen? Ook voor luxe verlichting, heaters en winddichte zijkanten levert Jan Karssen B.V. maatwerk.

Ingebouwde regenafvoer
Het flexibele systeem van de aluminium terrasoverkappingen heeft standaard een waterdicht pvc-doek. Uniek is ons ingebouwde regenafvoersysteem, waardoor u zelfs tijdens een regenbui gewoon buiten kunt zitten. Jan Karssen B.V. levert een oer-Hollands kwaliteitsproduct met een lange levensduur. Uiteraard zonder al te veel onderhoud! Met onze exclusieve aluminium terrasoverkapping met schuifbaar doek bent u het hele jaar door verzekerd van comfortabele momenten.

Doek in stijlvolle kleuren
Het frame is leverbaar in hout en aluminium. Daarmee creëert u, passend bij uw wensen, voor een moderne look of landelijke uitstraling. Heeft u nog wensen voor de kleur van een doek? Ook daarvoor zijn diverse mogelijkheden. Neem contact op voor de mogelijkheden, bel ons op (0341) 42 47 40.

Vanwege het Corona-virus hebben wij extra maatregelen genomen, graag willen wij u vragen 1,5 meter afstand te houden en extra goed op uw hygiëne te letten.