Terrasoverkappingen

Ontdek de perfecte harmonie tussen comfort en stijl met Karssen zonwering. Onze hoogwaardige terrasoverkappingen met lamellendak, pergolazonwering en elegante glaswanden creëren een idyllische buitenruimte. Voor horecagelegenheden bieden wij op maat gemaakte zonweringoplossingen, zodat uw gasten in alle rust van de buitenlucht kunnen genieten.

Terrasoverkapping

Breng jij jouw vrije tijd ook zo graag door in de buitenlucht? Met terrasoverkappingen of verandadaken ben je minder afhankelijk van de weersomstandigheden. Zo worden jouw activiteiten niet langer belemmerd door regen of wind! Een gezellige winterbarbecue met vrienden of een ontbijt met het hele gezin onder de terrasoverkapping, heerlijk toch?

Pergolazonwering

Pergolazonwering is een multifunctioneel product. Het beschermt je namelijk niet alleen tegen de invallende zon, maar ook tegen een flinke regenbui! Geniet je ’s zomers op je terras van een etentje of borrel dan heb je met pergolazonwering de garantie dat je bijna áltijd buiten kunt blijven zitten!

Lamellendak

Met een lamellendak of lamellenoverkapping creëer jij een plek waar jij kunt ontspannen met een boek of gezellig kunt borrelen met vrienden. Dat wil toch iedereen? Een sfeervolle rusthoek in de tuin, in of juist uit de zon, helemaal naar jouw wens. Het weer en de lichtinval zijn van invloed op de uren die jij in je tuin of op je terras doorbrengt.

glazen-schuifwand-harderwijk-ermelo-nunspeet-biddinghuizen-zeewolde

Glaswanden

Door schuifwanden toe te voegen aan je terrasoverkapping of lamellendak kun je ook op een frisse dag lekker op je terras genieten. Schuifwanden en glaswanden laten het daglicht binnen, en creëren een beschut plekje. Is het hartje zomer en wil je van het lichte briesje genieten? Dan schuif je de panelen gemakkelijk open. Met de beschutting van schuifwanden onder je terrasoverkapping of lamellendak maak jij nog vaker gebruik van deze heerlijke plek!

Horecazonwering

Niet voor niets draait de horeca overuren in de zomermaanden. We genieten van een kopje koffie op het terras, dineren lekker buiten bij de ondergaande zon of drinken een borreltje tot diep in de nacht.

Met goede horecazonwering reguleer je zelf de lichtinval en creëer je een windvrije plek en fijne sfeer op het terras. Hierdoor blijven gasten langer hangen en komt horeca zonwering ook ’s avonds uw omzet ten goede.