Garagedeuren

Garagedeuren 2018-11-14T11:52:26+01:00

Bij Jan Karssen B.V. bent u al 25 jaar aan het juiste adres voor uw garagedeuren. Doordat wij een breed assortiment garagedeuren aanbieden kunnen wij altijd aan uw wensen voldoen en leveren wij altijd garagedeuren van hoge kwaliteit.

Al onze garagedeuren worden standaard geleverd met elektrische bediening zodat u vanuit het comfort van uw auto uw deur met slechts een druk op de knop kunt openen.

Optioneel kunt u de deur ook openen via uw smartphone, vingerafdruk of codeklavier. Bij Jan Karssen B.V. kunt u uw garagedeur zelf samenstellen en met ons ruim assortiment aan panelen zit er altijd een geschikt paneel bij voor uw woning.

Sectionaaldeuren

De sectionaaldeuren van Jan Karssen B.V. voldoen net zoals al onze andere producten aan de strengste veiligheidseisen. Tevens zijn de sectionaaldeuren volledig naar uw wens aan te passen, wij bieden vele verschillende stijlen, maten en kleuren aan. De panelen van onze sectionaaldeuren zijn maar liefst 4 centimer dik waardoor zij optimale isolatie garanderen, eindelijk warm sleutelen!

Openslaande garagedeuren

Bent u op zoek naar een openslaande garagedeur? Dan biedt Jan Karssen B.V. uitkomst. Onze garagedeuren zijn leverbaar als single en twin met zowel een linker als rechter loopdeurdeel. Tevens worden de deuren standaard geleverd met krukset en cilinderslot.

De luxe single kunt u uitstekend combineren met bijvoorbeeld een garagedeur. Design, isolatie en gebruiksgemak staan centraal bij beide types welke allebei thermisch onderbroken zijn. Uiteraard produceren we de deuren op maat en volledig naar uw wens!

Rolpoorten
Rolpoorten zijn isolerende garagedeuren welke oprollen in een afgesloten kast. Doordat de kast nooit groter is dan 40cm blijft er veel vrije ruimte over aan het plafond!

Het voordelige instapmodel is de 55mm rolpoort. Met een lamelhoogte van 55mm en een dikte van 9mm zorgt de hij voor uitstekende isolatie en gebruiksgemak. De rolpoort 77mm is dé rolpoort voor renovatie of nieuwbouw. Standaard is hij voorzien van elektrische bediening met twee handzenders en de isolerende werking staat gelijk aan die van dubbelglas. Mocht u vragen hebben zijn wij bereikbaar op maandag tot en met vrijdag van 08:00-17:00 op (0341) 42 47 40.

Vanwege het Corona-virus hebben wij extra maatregelen genomen, graag willen wij u vragen 1,5 meter afstand te houden en extra goed op uw hygiëne te letten.