Bestel uw op maat gemaakte rolluik!

Rolluiken zijn een duurzame keuze. Ze verhogen uw veiligheid, dragen bij aan een lagere energierekening, dempen omgevingsgeluid en werken inbraakwerend. Rolluiken hebben zich bewezen als zonwerend, isolerend voor zowel geluid als warmte/koude en zijn inbraakwerend. Jan Karssen B.V. onderscheidt zich in door het gebruik van sterkere profielen en de mogelijkheid rolluiken draadloos te plaatsen d.m.v. zonne-energie en io-bediening.

Warmtewerend & isolerend

Bespaar op uw energiekosten dankzij een rolluik. Hoe? Rolluiken houden in de winter kou buiten en de warmte in uw woning vast, in de zomer is het precies andersom. Rolluiken zijn een duurzame oplossing voor uw stijgende energierekening.

Veiligheid & privacy

Wilt u het ongewenste bezoekers lastiger maken om uw woning binnen te dringen? Jan Karssen B.V. heeft de oplossing: een rolluik verkleint de kans op een inbraak aanzienlijk. Meer privacy? Ook dan is een rolluik uitermate geschikt.

Heerlijk slapen in een donkere kamer

Verduister uw (slaap)kamer met een rolluik zodat u en uw kinderen in een koele kamer liggen en geen last hebben van lichtinval. Een goed rolluik draagt bij aan een goede nachtrust waardoor u fitter aan uw dag begint.

Krijg nu een gratis JK solar upgrade bij uw nieuwe rolluik!

Krijg nu een gratis JK solar upgrade bij aanschaf van een nieuw rolluik! Solarmotoren zorgen ervoor dat je rolluiken kunt aansturen met behulp van zonne-energie. Door middel van een zonnepaneel op de omkasting van het rolluik wordt de batterij telkens weer gevoed met nieuwe energie. Rolluiken op zonne-energie hoeven niet in verbinding te staan met een stroompunt en zorgen voor een besparing op energiekosten.

rolluiken-solar-zonne-energie-kopen-harderwijk-ermelo-biddinghuizen-hulshorst-zeewolde
rolluiken-op-maat-harderwijk-ermelo-hierden-biddinghuizen

Rolluiken op maat

Rolluiken van Jan Karssen B.V. worden altijd volledig op maat gemaakt. Dit betekent dat we de rolluiken tot op de millimeter nauwkeurig maken. Met maatwerk maak je namelijk optimaal gebruik van de functionele eigenschappen van zonwering en kom je tot oplossingen die naast functioneel ook een lust voor het oog zijn!

Kantelbaar rolluik

Jan Karssen B.V. is een van de weinige dealers die Bubendorff rolluiken met kantelbare lamellen mogen verkopen. Bubendorff staat bekend om uitzonderlijke kwaliteit, veelzijdigheid en pasvorm.

Het rolluik zekert zichzelf wanneer het rolluik volledig naar beneden staat. Wanneer u de lamellen kantelt om wat licht de ruimte binnen te laten blijft het rolluik op slot waardoor de beveiliging van uw pand op orde blijft.