Ritscreens2024-03-20T13:24:19+01:00

Waarom heeft u een rits screen nodig?

Rits screens zijn ideaal voor het reguleren van zonlicht en het verminderen van hitte in binnenruimtes, terwijl ze tegelijkertijd het uitzicht naar buiten behouden. Ze bieden privacy en bescherming tegen verblinding zonder het natuurlijke licht volledig te blokkeren. Dankzij de duurzaamheid en gebruiksgemak zijn rits screens een veelzijdige en effectieve oplossing voor zonwering.

5 jaar garantie

Wij staan volledig achter de kwaliteit van onze ritsscreens, daarom ontvang je maar liefst vijf jaar garantie.

Windkracht 8

Onze standaard screens zijn stormvast tot windkracht 8. De stormvaste screens zelfs tot windkracht 10!

JK solar uitvoering

Karssen Zonwering biedt ook solar screens aan, waarbij de motor wordt aangedreven door een zonnepaneel met accu. Dit betekent dat er geen snoeren naar binnen hoeven te worden geboord, omdat de accu wordt opgeladen door het daglicht. Deze innovatieve oplossing geniet u van gemak en comfort zonder extra kosten voor elektrische installaties.

Bestel op dit moment een nieuwe screen en krijg een gratis JK solar upgrade!

Scherpe prijzen en hoge kwaliteit

Bij Karssen Zonwering bieden we scherp geprijsde screens van hoge kwaliteit aan, met hoogwaardige aluminium profielen die gepoedercoat worden voor duurzaamheid en een mooie afwerking. Voor de JK Solar screen krijgt u 5 jaar garantie zonder extra kosten, terwijl de Somfy Solar screen zelfs 7 jaar garantie heeft, geschikt voor app-bediening voor smart home integratie.

Ruime doekkeuze

Een doeksoort speelt een cruciale rol in de functionaliteit van een screen. Donkere doeken laten minder licht door en verminderen daardoor ook de warmte in een ruimte. Witte doeken absorberen minder warmte, maar laten meer licht door, waardoor de ruimte sneller kan opwarmen. Het kiezen van het juiste doek hangt dus van vele factoren af.

Nu zonder extra kosten!

Ritsscreens bieden een effectieve oplossing voor het reguleren van zonlicht en warmte, waardoor binnenruimtes comfortabeler worden en energiekosten worden verlaagd. Met het moderne design en gebruiksgemak voegen ritsscreens ook esthetische waarde toe aan elk gebouw of woning. Bent u op zoek naar een ritsscreen? Wij geven u graag het juiste advies. Vul hieronder het formulier in of bel ons voor een afspraak op locatie.

Heb ik zonnepanelen nodig voor screens op zonne-energie?2022-03-11T15:51:18+01:00

Onze screens op zonne-energie worden kant-en-klaar gemonteerd. De screens op zonne-energie zullen direct functioneren en kunnen zelfs via uw smartphone bediend worden!

Zijn screens op zonne-energie duurder?2022-03-11T15:32:42+01:00

Screens die werken op zonne-energie zijn ongeveer € 200,- duurder dan normale screens in verband met de extra techniek, waaronder het zonnepaneel. Deze investering kunt u gemakkelijk terugverdienen omdat de screens de waarde van uw huis verhogen en ervoor zorgen dat uw airco-systeem minder hard hoeft te werken en dus ook minder energie verbruikt.

Heeft een screen op zonne-energie kabels nodig?2022-03-11T15:20:37+01:00

Nee, een screen op zonne-energie monteren wij volledig draadloos omdat alle elektronica in de bak zit.

Hoe werkt een ritsscreen op zonne-energie?2022-03-11T15:18:51+01:00

Ritsscreens op zonne-energie halen energie uit de zon en hoeven daarom niet aangesloten te worden op het elektriciteitsnetwerk. Dit betekent dat het niet nodig is om bij de plaatsing van de Solar screens rekening te houden met elektriciteitspunten en verbruiken de screens na montage uitsluitend duurzame energie. De zon laadt de accu met daglicht op waardoor de motor voldoende stroom heeft om de screens te openen en sluiten.

Ga naar de bovenkant