Ritzscreens2023-11-09T07:18:45+01:00

Meer privacy met stormvaste ritsscreens.

Het stormvaste en zonwerende doek van onze ritsscreens op zonne-energie houdt de warmte en lichtschitteringen van de zon tegen en zijn gecertificeerd tot windkracht 8! Zo kun jij ongestoord televisie kijken, zonder invallend zonlicht op je televisiescherm en houd je een groot deel van de warmte buiten de deur. Met screens op zonne-energie creëer je bovendien meer privacy in jouw woning en bespaar je op energiekosten.

screen-zonwering-screens-zonwering-ritsscreens-screens-stormvast-op-zonne-energie

5 jaar garantie

Wij staan volledig achter de kwaliteit van onze ritsscreens, daarom ontvang je maar liefst vijf jaar garantie.

Windkracht 8

Onze standaard screens zijn stormvast tot windkracht 8. De stormvaste screens zelfs tot windkracht 10!

U wilt uw screens stormvast.

Onze stormvaste screens worden getest op de hoeveelheid windkracht die ze aankunnen. Screens® V540 en V599 dragen de windklasse vier certificering volgens TÜV Nederland.

Screens van het type V550 hebben zelfs de test met windklasse zes doorstaan. Dit staat gelijk aan windkracht tien en betekent dat deze screens op zonne-energie een heftige storm kunnen doorstaan.

Ritsscreens op maat

Ritsscreens van Jan Karssen zonwering en garagedeuren B.V. worden altijd volledig op maat gemaakt. Dit betekent dat we de screens tot op de millimeter nauwkeurig maken.

Met maatwerk maak je namelijk optimaal gebruik van de functionele eigenschappen van ritsscreens en kom je tot oplossingen die naast functioneel ook een lust voor het oog zijn!

Doekkleuren

De kleur van het doen speelt een belangrijke rol in de functionaliteit van het ritsscreen. Zo laten donkere doekkleuren doorgaans minder licht en warmte door dan lichte doeken. Benieuwd naar alle doekkleuren? Neem contact op! Wist je dat ritsscreens en zipscreens hetzelfde zijn? Bij beide wordt verwezen naar de manier waarop het screendoek door de geïntegreerde doekgeleiding in de zijgeleiding opgesloten zit.

Ritsscreens besparen energie en dat merk je!

Onze screens zijn er voor iedereen, ongeacht de maat of kleur van het doek. Doordat wij uitsluitend maatwerk verkopen en zelf monteren kunnen wij goede garantie en een Nederlands topproduct leveren.

Doordat onze op maat gemaakte screens goed sluiten, filteren ze tot 80% van het zonlicht. Hierdoor u niet alleen uw computerscherm goed zien, maar werkt u ook in een prettige en koele ruimte.

Heb ik zonnepanelen nodig voor screens op zonne-energie?2022-03-11T15:51:18+01:00

Onze screens op zonne-energie worden kant-en-klaar gemonteerd. De screens op zonne-energie zullen direct functioneren en kunnen zelfs via uw smartphone bediend worden!

Zijn screens op zonne-energie duurder?2022-03-11T15:32:42+01:00

Screens die werken op zonne-energie zijn ongeveer € 200,- duurder dan normale screens in verband met de extra techniek, waaronder het zonnepaneel. Deze investering kunt u gemakkelijk terugverdienen omdat de screens de waarde van uw huis verhogen en ervoor zorgen dat uw airco-systeem minder hard hoeft te werken en dus ook minder energie verbruikt.

Heeft een screen op zonne-energie kabels nodig?2022-03-11T15:20:37+01:00

Nee, een screen op zonne-energie monteren wij volledig draadloos omdat alle elektronica in de bak zit.

Hoe werkt een ritsscreen op zonne-energie?2022-03-11T15:18:51+01:00

Ritsscreens op zonne-energie halen energie uit de zon en hoeven daarom niet aangesloten te worden op het elektriciteitsnetwerk. Dit betekent dat het niet nodig is om bij de plaatsing van de Solar screens rekening te houden met elektriciteitspunten en verbruiken de screens na montage uitsluitend duurzame energie. De zon laadt de accu met daglicht op waardoor de motor voldoende stroom heeft om de screens te openen en sluiten.

Ga naar de bovenkant