Garagedeuren2023-11-09T13:44:08+01:00

Koop uw garagedeur

“Volledig op maat is onze standaard.”

Onze garagedeuren zijn naast een sieraad voor uw woning ook volledig aan uw persoonlijke wensen aan te passen, altijd geïsoleerd en een topproduct van Nederlandse bodem.

Onze garagedeuren worden altijd ingemeten en gemaakt met liefde voor het vak, vervolgens monteren wij uw garagedeur met de hoogste standaarden. Alvast snuffelen voordat u bij ons langskomt? Bekijk dan onze brochure door op de onderstaande balk te klikken.

garagedeur

Bekijk onze residential lijn

Garagedeur
garagedeur

Garage met loop- of zijdeuren

Wanneer u regelmatig met uw fiets op pad gaat is het prettig om een loop of zijdeur op maat te hebben. Een loopdeur is ingebouwd in het blad van de garagedeur en een zijdeur monteren wij naast de garagedeur of aan de zijkant van uw garage.

Een loop- of zijdeur is een praktische oplossing die ervoor zorgt dat wanneer u de garage in of uit fietst u niet de gehele garagedeur hoeft te openen. Hierdoor neemt de slijtage van uw garagedeur af en bespaart u energiekosten.

Openslaande garagedeuren

Steeds vaker zien wij dat onze klanten voor openslaande garagedeuren kiezen. Het voordeel van openslaande garagedeuren is dat u erg gemakkelijk in- en uit loopt of rijdt wanneer u bijvoorbeeld uw fiets wilt pakken of de kliko buiten wilt zetten.

Ook wanneer u beperkt in uw mobiliteit bent biedt een garagedeur met openslaande deuren voordeel ten opzichte van een traditionele loop- of zijdeur. De deuren zijn namelijk veel breder en hebben geen drempel waardoor ze rolstoel en rollator vriendelijk zijn. Hierdoor kunt u uw woning zonder obstakels in- of uitgaan.

Wanneer u kiest voor openslaande garagedeuren van de luxe-line moet u denken aan prijzen tussen de €3.250,- en €3.750,-. De exacte prijs is afhankelijk van maat, kleur en opties.

Sectionale garagedeuren

Sectionale garagedeuren van Karssen bieden functionele elegantie op maat. Dankzij hun verticale openingsmechanisme besparen ze waardevolle ruimte, perfect voor garages met beperkte afmetingen. Deze deuren zijn voorzien van geïsoleerde panelen die uitstekende thermische en geluidsisolatie bieden, waardoor energiebesparing en comfort gegarandeerd zijn.

De sectionale garagedeuren van Karssen bieden de perfecte combinatie van functionaliteit, isolatie en stijl, waardoor ze een ideale keuze zijn voor elke woning of bedrijfsruimte.

Wanneer u besluit om een sectionale garagedeur te kopen moet u qua kosten denken tussen de €1.900,- en €2.400,-. De exacte prijs is afhankelijk van maat, kleur en opties.

Kan ik een garagedeur vanuit mijn auto bedienen?2022-05-16T15:03:30+02:00

Ja, al onze garagedeuren zijn middels een afstandsbediening of app te bedienen. Ook kunt u indien gewenst de garagedeur middels uw ingebouwde afstandsbediening openen.

Welke garagedeur past het best bij mijn huis?2022-05-16T14:49:03+02:00

Onze experts komen de garagedeur inmeten op locatie en zullen u adviseren welke deur voor u het prettigst werkt. Gaat u veel met de fiets naar buiten, dan volstaat bijvoorbeeld een Luxe Line. Heeft u een oldtimer binnen staan? Dan is een volledig automatische High- of Design Line de beste optie.

Bespaart een nieuwe garagedeur energie?2022-05-16T14:44:46+02:00

Ja, onze garagedeuren zijn goed geïsoleerd. Hierdoor is de isolatie van onze deuren vaak 100% beter dan de ouderwetse stalen kanteldeuren. Dit draagt bij aan een lagere energierekening en een koelere garage.

Win ik ruimte met een nieuwe garagedeur?2022-05-16T15:27:08+02:00

Doordat de geleiders aan de binnenkant van de dag gemonteerd worden, wint u vaak 5-10 centimeter in de doorgang.

Nemen jullie mijn oude deur ook mee?2022-05-16T15:19:25+02:00

Ja, wij voeren de oude garagedeur indien gewenst voor u af.

Zijn er sectionaaldeuren met een loopdeur?2022-05-16T15:12:20+02:00

Jazeker, al onze sectionaaldeuren zijn leverbaar met een loopdeur in kleur. Mocht u naast de garagedeur een deur in dezelfde stijl als uw garagedeur willen hebben is dat ook geen enkel probleem.

Ga naar de bovenkant