Altijd pole position met de beste industriedeuren van Jan Karssen.

U staat er misschien niet altijd bij stil, maar weinig is zo belangrijk als een goede deur naar buiten. U en uw klanten kijken er niet alleen de hele dag tegenaan, ze bieden ook meer vrije ruimte op de werkvloer doordat u ouderwetse klapdeuren kwijt bent.

Daarnaast bieden goede industriedeuren ook een stukje veiligheid doordat ze vaak veel licht door laten waardoor uw werknemers meer licht hebben tijdens hun dagelijkse werkzaamheden.

Heeft u een vraag of advies nodig? Wij denken graag met u mee!

De best mogelijke isolatie

Op zoek naar de best geïsoleerde overheaddeur? Kies dan voor onze JK80 overheaddeuren met een dikte van 80mm. De JK80 is volledig thermisch volledig onderbroken en uitgerust met kunststof eindkappen  om condensvorming uit te sluiten.

De JK80 is een stalen sandwichpaneel van 80 mm dik, dat volledig thermisch onderbroken is en daarmee een energiezuinige oplossing biedt. De door staal omringde brandvertragende schuimkern van polyurethaan zorgt voor een extra hoge isolatiewaarde.

De stalen panelen hebben zowel aan de binnen- als de buitenzijde een Stucco oppervlak met horizontale belijning. De binnenzijde is standaard RAL 9002. De buitenzijde is in een RAL-kleur naar keuze.

industrie-deur

Sectionaaldeuren specials

Bij Karssen denken we graag met u mee als u speciale wensen heeft omtrent de uitvoering van een deur. Heeft u bouwkundige constructies die de inpassing van een deur lastig lijken te maken? Juist dan blinken we uit in inventiviteit, met onze specials!

Heeft u bijvoorbeeld een schuin aflopende vloer of heeft u een XXL industriedeur nodig? Geen probleem, wij maken hem op maat en leveren deuren tot wel 12 meter!

Een greep uit onze industriële garagedeuren

Download de brochure

Bent u op zoek naar garagedeuren die passen bij uw bedrijfshal of bedrijfspand? Wij hebben jarenlange ervaring in het plaatsen van verschillende garagedeuren. Denk aan roldeuren, sectionale garagedeuren, maar ook sterk geïsoleerde overheaddeuren.

industriedeur