Horren

Horren 2018-11-14T12:31:47+00:00

Top product van top kwaliteit, gemaakt in Nederland

Jan Karssen B.V. is specialist in Unilux horren op maat. Door een volledig assortiment horren en jarenlange ervaring kunnen wij een scherpe prijs- kwaliteitverhouding bieden. Wij ontwikkelen en fabriceren horren in een Nederlandse fabriek, daarmee bent u gegarandeerd van topkwaliteit én een snelle levering. Kies uit onze plissé, rollende of vaste hordeuren of raamhorren.

De Plisséfit heeft de goede eigenschappen van de Japanse plisséhordeur gecombineerd met de wensen en eisen van de westerse markt. Het resultaat is een fraai en strak vormgegeven plisséhordeur. De Plisséfit is zonder extra hulpprofielen direct in- en op-de-dag te plaatsen; het strakke design zorgt voor een onopvallende aansluiting op het kozijn. De lage ondergeleider van 3 mm zorgt voor een onbelemmerde doorgang. Standaard leverbaar in 5 RAL kleuren.

De elegante rolhor met gaasopsluiting

De raamrolhor Super+ is een elegante rolhor met RVS stift gaasopsluiting. Standaard wordt deze geleverd met speedreducer. Deze speedreducer functioneert gyroscopisch en zorgt ervoor dat de raamrolhor Super+ langzaam naar boven oprolt. Ideaal voor ramen waar veel windbelasting is, grotere of schuingeplaatste (dak)ramen. De Super+ is eenvoudig te monteren en te bedienen en is uitgevoerd met een schuifvergrendeling. De raamrolhor kan in het kozijn of op het kozijn geplaatst worden. In-de-dag montage gebeurt met speciale in-de-dag geleiders. Aan de bedieningslijst zit een borstel om zelfs de kleinste kieren af te sluiten. De aluminium cassette is volledig gesloten, het glasvezel gaas zit middels een speciaal doek gesealed om een RVS staf. Hierdoor blijft het gaas altijd in de geleiders en hebben insecten geen mogelijkheden om binnen te komen.

In een handomdraai geplaatst!

Inklemhorren zijn bij uitstek geschikt voor draaikiep ramen. De hor is eenvoudig in de raamopening te klemmen wat schroeven of boren overbodig maakt. Het raam kan met de aanwezige hor moeiteloos geopend en gesloten worden. De inklemhor is geschikt voor draaikiep kozijnen in hout, kunststof en aluminium. Dankzij het slimme trekflapje is de hor in een handomdraai uit te nemen. De vele kleuren waarin deze hor standaard leverbaar is, maakt dat de hor ook een esthetisch verantwoorde keuze is.