Rolpoorten – roldeuren
Rolpoorten zijn isolerende garagedeuren welke oprollen in een afgesloten kast, doordat de kast nooit groter is dan 40 cm blijft er een vrije ruimte over aan het plafond!

Rolpoort 55mm
Het voordelige instapmodel is de 55mm rolpoort. Met een lamelhoogte van 55 mm en een dikte van 9 mm zorgt de 55mm rolpoort voor een uitstekende isolatie voor een aantrekkelijke prijs.

Standaard wordt de 55mm rolpoort voorzien van een schakelaar binnen, op die manier is de veiligheid gewaarborgd en het bedieningsgemak optimaal. De 55mm rolpoort is uitermate geschikt voor kleinere deuroppervlaktes in bijvoorbeeld een garage of garagebox.

Rolpoort 77mm
De rolpoort 77mm is dé rolpoort voor renovatie of nieuwbouw. Standaard is de 77mm voorzien van een elektrische bediening met twee handzenders!

Met een lamelhoogte van 77 mm en een dikte van maar liefst 19 mm geeft de 77mm isolatiewaarden gelijk aan dubbel glas. De rolpoort is standaard voorzien van allerlei veiligheidssystemen zoals onderdorpelbeveiliging en een valbeveiliging. de geprofileerde kast van de rolpoorten zorgt voor een stillere meer comfortabelere loop van de garagedeur.