Verandazonwering

Verandazonwering 2018-11-14T12:15:41+01:00

Verandazonwering
Met de serrezonwering of verandazonwering van Jan Karssen B.V. geniet u van het betere buiten- én binnenleven. Een leven waarin de zon de plaats krijgt die u hem geeft! Dát is pas spelen met licht…

Ultiem genieten
Zo’n glazen serre of overkapping met vast dak is natuurlijk heerlijk, dat zal iedere gebruiker dagelijks ervaren. Tegelijkertijd: het kan ook flink warm worden uit de wind en in de felle zon. Met verandazonwering begint ultiem genieten. U kunt namelijk flexibel omgaan met zon én schaduw, waardoor het voor u perfecte klimaat ontstaat.

Specialistisch maatwerk
Heeft u een serre van 36m2? Of een doekafmeting van 20 m2 boven uw hoofd? Het kan allemaal, dankzij het uitgekiende maatwerk van Jan Karssen B.V. De verschillende hoogstaande technische aspecten maken dat u tot 6 meter uitval kunt overstrekken. Uiteraard kunt u onze verandazonwering krijgen in elke gewenste RAL-kleur. Goed maatwerk; een fantastische oplossing tegen oververhitte serres en overkappingen.

Stijlvolle doekkleuren
Is uw woning klassiek en landelijk ingericht? Of houdt u van een moderne touch in uw interieur? Onze zonweringsdoeken zijn in allerlei kleuren en motieven verkrijgbaar. Daardoor ontstaat altijd de ultieme match met uw interieur. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken op (0341) 42 47 40.

Vanwege het Corona-virus hebben wij extra maatregelen genomen, graag willen wij u vragen 1,5 meter afstand te houden en extra goed op uw hygiëne te letten.