Screens

Screens 2018-11-14T11:35:41+01:00

Screens
Screens zijn doeltreffende zonwering, de vlakhangende stof zorgt voor optimale filtering van zonlicht en warmte. U kunt rekenen op een zonlichtfiltering van maar liefst 85%. Tegelijk kunt u nog gewoon naar buiten kijken. Een screen zorgt voor een gevoel van privacy, zonder het contact met de buitenwereld af te sluiten. Onze ritsscreens zijn windvast op iedere hoogte en hebben geen kieren tussen het doek en de geleiders.

Windvaste screens
Met onze ritsscreens bent u verzekerd van een windvaste buitenzonwering. Het doek is gefixeerd in de geleiding, waardoor ook kieren aan de zijkant tot het verleden behoren!

Zonfilter of verduisterend?
Screens filteren het zonlicht tot 85%. Desondanks kunt u overdag gewoon door het screen naar buiten kijken. Gebruikt u de screens ook als verduistering? Ook dat kan. Vraag onze adviseurs naar de mogelijkheden.

Afsluiting overkapping
U kunt uw ritsscreens uitstekend gebruiken voor het afdichten van een opening in uw terrasoverkapping. Geniet op uw eigen terras van langere avonden!

Vanwege het Corona-virus hebben wij extra maatregelen genomen, graag willen wij u vragen 1,5 meter afstand te houden en extra goed op uw hygiëne te letten.